Jong Gewei zoekt vers talent

Heb je een passie voor het podium? Wil je iets doen met theater of film? Spelen, regisseren, dansen, maken, schrijven of decor bouwen? Jong Gewei wil jonge mensen helpen ontdekken waar hun talenten liggen.
Gent is één van van de meest multiculturele steden van België. Jong Gewei wil die diversiteit van de Gentse straat op het podium zien. We zijn op zoek naar jonge wolven en wolvinnen die erover nadenken om een creatieve weg in te slaan, misschien zelfs als professioneel. Bij ons kan je uitzoeken wat je in huis hebt en wat je daarmee kan.

Jong Gewei is een nieuw artistiek platform voor mensen vanaf 16 jaar. We werken tweewekelijks op zondag Bij’ De Vieze Gasten. Eén keer per jaar werken we naar een toonmoment toe.

Twijfel je nog? Contacteer ons gerust voor een babbel of neem deel aan een van onze workshops. We nemen een pauze tijdens de examens en de vakantie en gaan weer van start op zondag 9 september 2018

 
Jong Gewei is een initiatief van theatergezelschap Kloppend Hert in samenwerking met De Vieze Gasten, Larf!, De Vooruit en KASK drama.